Producten & Diensten

AFT techniek levert, installeert en heeft een ongeëvenaarde aftersales service. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest voorkomende producten, diensten en activiteiten.

Perslucht

Op het gebied van perslucht biedt AFT een ruim assortiment. Denk aan aluminium leidingen, modulaire perslucht leidingsystemen, filters etc. De lichtgewicht leidingen bieden diverse voordelen. U kunt er eenvoudig mee uitbreiden en wijzigen. Een extra afnamepunt realiseert u zo bijvoorbeeld in nog geen tien minuten. Onze materialen zijn corrosiebestendig en energiebesparend en we verkopen alle soorten en maten tussen ¼ en 6”.
Lees hier meer

Pneumatiek

Van pneumatische cilinders (al dan niet op maat gemaakt) en ventielen in diverse uitvoeringen, tot pneumatische systeemoplossingen. U vraagt het, wij kunnen het leveren. Hierbij kunt u denken aan pneumatische stuurkasten ter controle van machines en installaties, maar ook aan losse producten als cilinders, filters, regelaars, slangen en leidingen en proportionele ventielen.
Lees hier meer

Hydrauliek

AFT techniek is dealer van Parker, wereldwijd de grootste leverancier in branches als de scheepvaart, metaalbewerking en de zware industrie. Wij leveren dan ook diverse standaard en speciale hydraulische componenten, maar ook complete hydraulische powerunits.
Lees hier meer

Compressoren/ drogers

We leveren en installeren zowel oliegeïnjecteerde als olievrije industriecompressoren en eveneens een ruim assortiment drogers en filters. Een greep uit ons assortiment: schroefcompressoren van 3kW tot 90kW, zuigcompressoren, scroll compressoren, koeldrogers, membraandrogers en absorptiedrogers.
Lees hier meer

Industrieel gereedschap

AFT techniek heeft ruime kennis van allerhande industrieel gereedschap. We kunnen dit onderverdelen in:

  • Assemblagetechniek / Montagetechniek
  • Metaalbewerkingstechniek
  • Projectmanagement
  • Trainingen

Lees hier meer

 

Projectmanagement

AFT techniek neemt turn-key projecten aan en vervult een belangrijke rol als adviseur in de beginfase tot en met de oplevering en aftersales. Voor allerhande assemblage projecten, van werkplekoptimalisatie tot automatisering van het productieproces; AFT techniek realiseert het.

Trainingen

AFT techniek deelt graag haar kennis op het gebied van pneumatiek, hydrauliek en montagetechniek en verzorgt diverse trainingen op dit vlak. Van ‘basis’ tot ‘advanced’. Uiteraard verzorgen wij ook maatwerktrainingen, die zelfs geheel naar uw wensen en eisen worden ingericht. Ook voor onze trainingen geldt: de klant is koning!